Ce sumă fabuloasă făcea Emi Pian într-o singură zi? Alții nu câștigă atât în ani de zile

Emi Pian făcea mii de euro pe zi din activităti ilegale. Mai exact dădea bani cu împrumut, în schimb percepea o dobândă imensă.

Noi detalii ies la iveală despre Emi Pian, dupa moartea acestuia. Celebrul interlop a murit pe data de 4 august, după ce a fost înjunghiat de către un rival în timpul unui joc de barbut. Înainte de a fi condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, procurorii au adunat la dosarul său mai multe probe prin care se dovedea activitatea de cămătar a interlopului.

Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o zi?

“Florin Mototolea avea rolul de a împrumuta celor care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute. Totuși, împrumutul era condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% – 35%/zi”, se arată în rechizitoriu, conform spynews.

Un exemplu în acest sens a fost momentul în care a dat suma de 23.000 de euro unui bărbat care își pierduse toți banii într-un cazinou din Capitală. A doua zi, cel care a împrumutat suma de la Emi Pian i-a înapoiat banii, însă, nu oricum, ci cu dobândă: 23.000 de euro împrumutul și 3.000 de euro dobânda percepută pentru câteva ore, conform spynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *